dilluns, 21 de gener del 2013

CATALUNYA INDEPENDENT, SEGONS UN INFORME RUS.

Sembla que molts europeus creuen més en la nostra independència que nosaltres mateixos. Una mostra més és aquesta noticia que ha sortit avui en molts mitjans de comunicació:

Catalunya serà un estat a l'Europa del 2035 segons un informe rus

Així serà l'Europa occidental l'any 2035 segons un informe rus

Una Catalunya independent, una Irlanda unida o un estat musulmà a la Provença són alguns dels canvis que un grup d'experts russos ha vaticinat per a l'any 2035, després d'avaluar informes procedents de la CIA nord-americana i l'agència homòloga russa, la GRU. Segons l'informe, del qual s'han fet ressò diversos mitjans russos i serbis , el mapa europeu patirà un terrabastall impulsat, entre d'altres, per la victòria del referèndum escocès del 2014.

Així, en els propers anys, Catalunya assoliria la independència, com també Euskal Herria, segons es desprén dels mapes que acompanyen la notícia. Val a dir que la cartografia que acompanya la informació, força tosca, delimita una Catalunya amb gairebé tot l'Aragó integrat dins d'ella a més de Castelló, mentre que el mapa de la futura Euskal Herria abraça des de gairebé Bordeus fins Palència.

Continuant amb els canvis de fronteres, l'informe prevue una Escòcia independent, una Irlanda unida i l'paparició d'un estat musulmà a la Provença. Corsega i Sardenya esdevindrien nous estats independents mentre que l'Alsàcia i la Lorena, actualment part de l'Estat francès, passarien a formar part d'Alemanya, mentre que Bèlgica desapareixeria, amb Valònia independent i Flandes integrat als Països Baixos.

A més, Itàlia es partiria en dos, nord i sud; Alemanya recuperaria territoris actualment polonesos perduts a la Segona Guerra Mundial; Croàcia i Sèrbia es repartirien Bòsnia i Hercegovina; Hongria guanyaria els territoris poblats per hongaresos a Romania i Sèrbia i Rússia recuperaria tot Bielorússia i part d'Ucraïna.