dimecres, 28 de març del 2012

CAL UNA CATALUNYA LLIURE (TAMBÉ DE CORRUPCIÓ)



Ahir vam veure les imatges a tots els mitjans de comunicació sobre les detencions del cas de la Diputació de Barcelona, el cas no s´ha acabat i anirem veient si no afecta a altres Diputacions "catalanes".
Necessitem una Catalunya Lliure, però també de corrupció).

El diputat de SI, Uriel Bertran ha reaccionat a la detenció per part de la Guàrdia Civil de Josep Tous, nou secretari general de la Diputació de Barcelona en substitució de l'anterior cessat, Josep Maria Matas, investigat també per la Fiscalia per presumpta corrupció política, just després de la investigació que està duent a terme la Fiscalia Superior de Catalunya en relació al Cas Motxilles arran de la denúncia feta per Solidaritat i que esquitxaria els expresidents de la Diputació José Montilla, Celestino Corbacho, Antoni Fogué i Manuel Royes.

Bertran considera que “es demostra que la Diputació de Barcelona s’està convertint en la cova de lladres d'Alí Babà” i ha reclamat la “màxima celeritat a la Justícia en tots els casos de corrupció política que estan sent investigats”. Així mateix ha reclamat a Convergència i PSC que aclareixin totes aquestes trames de corrupció que els afecten i ha reclamat al PSC que cessi de tots els seus càrrecs públics investigats: José Montilla, Celestino Corbacho, Antoni Fogué i Manuel Royes.

La Guàrdia Civil ha detingut avui a Barcelona Josep Tous (CiU), coordinador general de la Diputació de Barcelona, Isidre Masalles (CiU) subdirector general de Seguretat Industrial de la Generalitat. A més, la directora del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Margarida Gil (CiU), també està imputada mentre que la directora general d'Assumptes contenciosos de la Generalitat, Assumpta Palau (CiU), ha estat citada a declarar. Bertran ha reclamat al president Mas “que faci fora de CiU tots els corruptes” i ha recordat que “quan parlem d'una Catalunya lliure també ens referim a una Catalunya lliure de corrupció”.