diumenge, 25 de març del 2012

CALEN FETS I NO PACTES AMB EL PP.


CiU es va quedant sense discurs: després de que "el pacte fiscal" hagi estat bandejat de qualsevol acord amb el PP, que queda del discurs de CiU ?
Ens sembla que només queda un discurs de "més esforços, més sacrificis (especialment dels catalans i catalanes) i MÉS RETALLADES. Quin discurs més pobre ¡¡¡

Calia anar a Reus a parlar "d´Estat propi", però no d´independència (si us plau, per qui els heu pres), no sigui que s´enfadin els del PP.

Esperem que raonin una mica amb una mica de visió a mitjà i llarg termini. Ens sembla adequat el comentari d´en Toni Strubell:

Toni Strubell (SI) a Convergència: “No n'hi ha prou amb la soflama sobiranista, calen fets i no pactes amb el PP”

Els diputats de Solidaritat Toni Strubell i Uriel Bertran ha valorat avui des de Canet d'Adri, on la secció local de SI Girona ha celebrat una calçotada independentista que ha aplegat un centenar de militants, el Congrés de Convergència que se celebra a Reus. Strubell ha fet un repàs “de la Convergència que hem vist aquest darrer any i mig al Parlament”, una Convergència que ha titllat de “poruga i totalment mancada de determinació per portar aquest país a la independència”. “Hem vist una CDC que ha pactat 2 cops els pressupostos de la Generalitat amb el principal partit interessat en no tenir mai un pacte fiscal just per a Catalunya” ha destacat el diputat independentista.

Strubell també ha recordat com “Convergència ha donat la vicepresidència de la CCMA a un membre destacadament aznarista del PP” cosa que demostra que “CiU està absolutament imbricada en la política del Partit Popular mentre aquest cap de setmana se'n van a Reus a fer soflames sobiranistes”.

Per tot això Strubell ha reclamat a Convergència que “no n'hi ha prou amb la soflama sobiranista, calen fets i no pactes amb el PP”.