divendres, 10 de maig del 2013

AQUEST DISSABTE A LES 18:00 SUPORT A LA DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA.

Comunicat de Solidaritat (SI):

Solidaritat Catalana per la Independència SI

Solidaritat fa una crida a la ciutadania a mobilitzar-se aquest dissabte per la Declaració d'Independència

SI constata que amb la suspensió de la declaració de sobirania per part del TC l'única via que li queda a Catalunya és la Declaració d'Independència.
El passat dia 8 de Maig, el Tribunal Constitucional espanyol, amb la suspensió de la declaració de sobirania aprovada pel Parlament, ha donat una nova mostra de com totes les institucions espanyoles (Govern, oposició, judicatura...) treballen activament per destruir Catalunya i el seu autogovern i avui el Govern espanyol també ha portat al Tribunal Constitucional la Comissió del Dret a Decidir.
Davant d'aquest nou atac contra el nostre país, Solidaritat Catalana per la Independència considera provat que Catalunya no podrà fer efectiu el dret a decidir en base al diàleg, la negociació o qualsevol instrument jurídic o polític dins del marc espanyol. Qualsevol intent de fer una consulta en base a l'acord o el permís del PP, PSOE, TC i la resta d'institucions espanyoles està abocat al fracàs i significa la pèrdua d'un temps preciós mentre el nostre país es desfà.
És per això que Solidaritat fa una crida a la ciutadania i als agents socials a organitzar-se i mobilitzar-se per pressionar els partits i les institucions catalanes que en tenen la responsabilitat, perquè apostin d'una vegada per la Declaració d'Independència perquè és l'única via possible per assolir la llibertat. Després de la Declaració serà quan des de les institucions i legalitat catalanes reconegudes internacionalment podrem organitzar un referèndum de ratificació amb plenes garanties i reconeixement.
Per tot plegat, SI fa una crida a la ciutadania a participar en la concentració d'aquest dissabte 11 de maig a les 18 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, per tal de fer pressió ciutadana per assolir la Declaració d'Independència aquest any 2013.
Localitat: Barcelona
Data: dissabte 11 de Maig 2013
Lloc: Plaça Sant Jaume
Hora: 18:00h